OGSM-dashboard bekijken

OGSM-dashboard

Het OGSM dashboard geeft een overzicht weer van de status van meerdere OGSM’s. Je kunt zelf kiezen welke OGSM’s je op het dashboard weer wilt geven.

OGSM-dashboard instellen

• Klik rechtsboven in het scherm op het Dashboard-icoon

• Je komt het het dashboard. Het dashboard is nog leeg, omdat je eerst moet instellen welke OGSM’s je wilt zien.

• Klik op de knop ‘Dashboard bewerken’.
  • Klik op de knop ‘Toevoegen’ en selecteer je OGSM die je wilt zien.
  • Voeg ook overige OGSM’s toe aan het dashboard.
  • Je kunt de volgorde van de OGSM’s wijzigen door ze de slepen. Gebruik hiervoor de dire puntjes die voor de titel van een OGSM staan.
  • Klik op ‘Opslaan’ om de wijzigingen te bewaren.

OGSM-dashboard bekijken

Je ziet nu het OGSM-dashboard. Bij elk onderdeel van de OGSM zie je: het totaal aantal items, het aantal items op rood, oranje en groen. Bij de acties zie je ook de gemiddelde voortgang.

• Klik op de link ‘Bekijk OGSM’ om de betreffende OGSM-kaart te bekijken.