Meesters in training en advies

Wij zorgen voor het gereedschap, onze partners voor het meesterschap

Training, advies en coaching

Wij zijn expert in het ontwikkelen van online tools die werken in de praktijk. Het zijn enorm waardevolle gereedschappen die dagelijks hun waarde voor vele organisaties bewijzen.

Onze partners helpen deze organisaties en teams deze tools optimaal te gebruiken. Zij zijn experts in het ontwikkelen van strategie, toekomstscenario’s, nieuwe businessmodellen en OGSM.

Laten we samenwerken

Geef een boost aan advies en coaching

Wij zoeken experts! Help jij organisaties en teams bij het ontwikkelen van strategiescenarioplanning, het creëren van nieuwe businessmodellen of het opstellen en uitvoeren van OGSM’s?

Laten we kennismaken en samenwerken!

De voordelen

Meer impact

Je klanten krijgen meer inzicht, meer dialoog en meer resultaat. De online tools sluiten naadloos aan bij workshops, creatieve sessies en videoconferencing. Met het platform van Toolsfactory kun je online samenwerken en heb je alle informatie op één plek beschikbar.

Geen zorgen

Wij zorgen dat de tools volledig zijn ingericht en gebruiksklaar zijn. Met jullie logo en kleuren of die van de klant. We zorgen voor heldere instructies en beantwoorden vragen van klanten. Natuurlijk werken we volgens de laatste eisen aan privacy en beveiliging. Zo kun jij je richten op jouw expertise.

Aantrekkelijke korting

Partners zijn voor ons heel belangrijk. Ze krijgen een aantrekkelijke korting op de abonnementsprijzen. Daarnaast betrekken we partners bij de doorontwikkeling van onze tools. Zo zorgen we samen voor meer resultaat bij de gebruikers.

Onze partners