OGSM printen of downloaden

OGSM printen of downloaden als pdf

• Open de OGSM,
  • De afdruk of download is gelijk aan wat je op het scherm ziet. Selecteer dus eerst de weergave en filters. Denk aan de compacte weergave of het uitklappen van de strategische keuzes.
  • Klik rechtsboven op het print-icoon.

De browser toont nu een printscherm. Je kunt hier in de browser kiezen of je het bestand wilt printen of wilt downloaden als pdf-bestand.

• Gebruik de instellingen van de browser om de tekst te verkleinen of te vergroten.

OGSM downloaden als Excel-bestand

Je kunt de volledige OGSM downloaden als Excel-bestand.

• Klik rechtsboven op het download-icoon.

• Selecteer de locatie waar je het bestand wilt opslaan en klik op ‘Opslaan’.
  • Je kunt de OGSM nu bekijken in Excel.