Volgorde van items wijzigen

Benodigde rechten: Administrator of Deelnemer

Alleen gebruikers met de rol ‘Administrator’ of ‘Deelnemer’ kunnen de volgorde van items wijzigen.

Volgorde van doelstellingen wijzigen

• Ga met de aanwijzer rechtsboven op een doelstelling staan.
  • Selecteer uit in menu ‘Volgorde aanpassen’.

• Sleep de doelstellingen in de gewenste volgorde.
  • Klik op ‘Opslaan’.

Volgorde van strategische keuzes wijzigen

• Ga met de aanwijzer rechtsboven op een strategische keuze staan.
  • Selecteer uit in menu ‘Volgorde aanpassen’.
  • Sleep de strategische keuzes in de gewenste volgorde.
  • Klik op ‘Opslaan’.

Van strategische keuzes die zijn gearchiveerd kun je de volgorde niet wijzigen. Gearchiveerde items worden altijd onderaan de lijst getoond.

Volgorde van indicatoren wijzigen

Het wijzigen van indicatoren doe je per strategische keuzes.

• Ga met de aanwijzer rechtsboven op een indicator staan.
  • Selecteer uit in menu ‘Volgorde aanpassen’.
  • Sleep de indicatoren in de gewenste volgorde.
  • Klik op ‘Opslaan’.

Van indicatoren die zijn gearchiveerd kun je de volgorde niet wijzigen. Gearchiveerde items worden altijd onderaan de lijst getoond.

Volgorde van acties wijzigen

Acties worden in een OGSM gesorteerd op status. Bovenaan staan de acties met de status ‘Nog te doen’. Daaronder de acties met de status ‘Mee bezig’ en onderaan de acties met de status ‘Afgerond’. De volgorde van acties kun je bepalen in het actieplan.

• Ga met de aanwijzer rechtsboven op een actie staan.
  • Selecteer uit in menu ‘Volgorde aanpassen’.
  • Je gaat nu naar het Actieplan. Daar kun je de acties op volgorde slepen.
  • Om meer overzicht te hebben kun je het Actieplan groeperen op strategische keuze.