Gebruikers van een groep beheren

Benodigde rechten in de groep: Administrator

Bekijk de rechten van gebruikers in een groep en wijzig waar gewenst.

• Ga naar de homepage.
  • Klik rechts van de groepsnaam op het menu-icoon om het bewerkmenu te openen.
  • Selecteer ‘Gebruikers beheren

’

• Bekijk in het overzicht of de rechten nog naar wens zijn.
  • Rechten wijzigen: Klik op de rol bij de gebruiker die je wilt wijzigen en selecteer de nieuwe rol.
    • Administrator: kan de groep beheren en dus o.a. nieuwe tools toevoegen, gebruikers beheren en het proces binnen de tools managen.
    • Deelnemer: kan meedoen in de groep en dus o.a. reageren, meedoen aan een brainstorm en statusupdates plaatsen.
    • Kijker: kan zien wat er in de groep plaatsvindt, maar geen input of feedback plaatsen.
  • Gebruiker verwijderen: Klik op het prullenbak-icoon.
  • Klik op ‘Opslaan’ om de wijzigingen door te voeren.