Wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem. Op de inlogpagina kun je eenvoudig zelf een nieuw wachtwoord aanvragen.

• Klik op de link ‘Wachtwoord vergeten?’.

• Vul in het scherm ‘Wachtwoord vergeten’ je e-mailadres in en klik op de knop.
  • Je krijgt vervolgens een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Klik op de link in de mail.

• Typ je nieuwe wachtwoord. Let op: het wachtwoord moet bestaan uit:
    • Minimaal 8 karakters
    • Minimaal 1 cijfer
    • Minimaal 1 speciaal karakter, zoals $ # @ !
    • Typ nogmaals het wachtwoord. Door te controleren of beide wachtwoorden gelijk zijn voorkomen we typfouten.