Updatemail

Uitleg van de updatemail

Als deelnemer aan een StrategyLAB-platform krijg je updates per e-mail over nieuwe items en reacties en bij wijzigingen. De update mail is als volgt ingedeeld:

• Mijn updates: onder dit kopje vindt je updates die direct op jou van toepassing zijn. Denk aan:
    • Reacties op blogs waar jij auteur bent.
    • Acties waarvoor jij verantwoordelijk bent of als betrokkene staat vermeld.
    • Nieuwe reacties op een reactie die jij geplaatst hebt.
  • In mijn groepen: onder dit kopje vindt je alle updates van de groepen waar je lid van bent.

Frequentie aanpassen of afmelden

Standaard wordt de updatemail dagelijks verzonden. Elke ochtend krijg je een e-mail. Uiteraard alleen als er updates zijn. Je kunt de frequentie aanpassen naar wekelijks als je dat liever hebt. Je ontvangt dan elke week de updatemail op het moment dat je de wijziging hebt doorgevoerd. Je kunt er ook voor kiezen de e-mail met updates uit te schakelen.

• Klik onderaan de e-mail op de een link om de frequentie te wijzigen of je af te melden voor de updatemail.
  • Of ga met je aanwijzer op je naam staan, rechtsboven in het scherm.
  • Klik op ‘Bewerk je profiel’

Je komt nu op een scherm waarop je je profiel kunt bewerken.

• Klik op het tabje ‘Updates’.
  • Stel je updatemail in:
    • Hoe vaak wil je de updates ontvangen?
      • Dagelijks
      • Wekelijks (gaat in vanaf het moment dat je de wijziging doorvoert)
      • Geen updates per e-mail
    • Waarvan wil je updates ontvangen?
      • Alle meldingen
      • Belangrijke update die met mij te maken hebben: je ontvangt alleen updates die direct op jou van toepassing zijn, bijvoorbeeld een actie die aan jou is toegewezen of een reactie op een bericht dat jij hebt geplaatst.
    • Van welke groepen wil je updates ontvangen?
      • Deselecteer de groepen waarvan je geen updates wilt krijgen. Let op: een update die direct op jou van toepassing is ontvang je ook als je de groep niet hebt geselecteerd.
  • Klik op ‘Wijzigingen opslaan’ om de wijziging te bevestigen.