Gebruikers uitnodigen voor een groep

Nodig anderen uit om met je mee te kijken of mee te doen.

• Ga naar de homepage.
  • Klik rechts van de groepsnaam op het menu-icoon om het bewerkmenu te openen.
  • Selecteer ‘Gebruikers uitnodigen’

• Typ de volledige naam (voor- en achternaam) en het e-mailadres. Gebruikers die al toegang hebben tot een andere groep waar jij ook toegang hebt kun je direct selecteren.
  • Selecteer de juiste rechten:
    • Administrator: kan de groep beheren en dus o.a. nieuwe tools toevoegen, gebruikers beheren en het proces binnen de tools managen.
    • Deelnemer: kan meedoen in de groep en dus o.a. reageren, meedoen aan een brainstorm en statusupdates plaatsen.
    • Kijker: kan zien wat er in de groep plaatsvindt, maar geen input of feedback plaatsen.
  • Typ in het formulier een persoonlijke boodschap voor de nieuwe gebruikers.
  • Klik op ‘Opslaan’ om de gebruikers toe te voegen en de uitnodiging te versturen.
    • Nieuwe gebruikers ontvangen een e-mail met daarin instructies om een account aan te maken.
    • Gebruikers die al een account hebben krijgen een e-mail met daarin de melding dat ze aan de groep zijn toegevoegd. Je kunt eventueel het vinkje verwijderen om te voorkomen dat bestaande gebruikers een melding krijgen.