Eerste keer inloggen

Je hebt een uitnodiging gekregen voor de online toolkit. Hierin staan de instructie om je account te activeren. Dit kan op twee manieren:

1. Stel je wachtwoord in via de link in de mail
  2. Koppel je account aan LinkedIn, zodat je met je LinkedIn-gegevens in kunt loggen. Het koppelen aan LinkedIn is niet op elke omgeving beschikbaar.

In de uitnodiging staat een link om je wachtwoord in te stellen.

• Klik op de link in de uitnodiging.

Er verschijnt een scherm waarin je je wachtwoord kunt instellen.

• Typ je nieuwe wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 8 karakters bevatten, met minimaal 1 cijfer en 1 speciaal karakter (bijv. !, $, %)
  • Typ nogmaals je wachtwoord. Zo controleren we of je bij de eerste keer geen typfout hebt gemaakt.
  • Klik op de knop ‘Wachtwoord wijzigen’. Je wachtwoord is ingesteld. Je bent nu ingelogd op het platform.

De link in de uitnodiging is 5 dagen geldig. Krijg je de melding dat de link verlopen is? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan.

2-factor authenticatie

Als 2-factor authenticatie is ingeschakeld op het platform moet je na het instellen van je wachtwoord een authenticatie-app koppelen.

Koppel je account aan LinkedIn

Let op: het koppelen aan LinkedIn is niet in elke omgeving beschikbaar.

Je kunt ook inloggen met je LinkedIn-gegevens. Hiervoor moet je eenmalig je LinkedIn-account aan de tool koppelen. Vervolgens kun je altijd inloggen met een druk op de knop en hoef je geen extra wachtwoord te onthouden.

Koppel je account met LinkedIn

Je dient eenmalig je LinkedIn-account te koppelen.

• Klik in de uitnodigingsmail op de link “Koppel je account met LinkedIn”.
  • LinkedIn vraagt vervolgens om je toestemming om de noodzakelijke gegevens uit te wisselen, zodat je via LinkedIn kunt inloggen in onze tool. We zijn op geen enkele manier in staat om je wachtwoord of andere gegevens van LinkedIn te zien! Vul je e-mailadres en LinkedIn-wachtwoord in en klik op ‘Toegang toestaan’.

Je wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar de tool.

Inloggen met je LinkedIn-account

Als je account is gekoppeld kun je inloggen op het platform met je LinkedIn-account.

• Klik in het inlogscherm op de link ‘Inloggen met LinkedIn’.
  • Als je bent ingelogd bij LinkedIn wordt je direct doorgestuurd naar de tool. Zo niet, dan moet je eerst je inloggegevens van LinkedIn invullen.