OGSM-brainstorm exporteren naar OGSM-tool

Benodigde rechten: Administrator

Alleen gebruikers met de rol ‘Administrator’ kunnen de brainstorm exporteren naar een OGSM-tool.

De OGSM-brainstorm is bedoeld om alleen of samen een OGSM te creëren. Als deze klaar is kun je de resultaten exporteren naar de OGSM-tool. De volledige inhoud van de brainstorm wordt dan in de OGSM-tool gezet. In deze tool kun je de details invullen (zoals deadline en verantwoordelijke bij acties) en de voortgang monitoren.

• Klik op de knop ‘Exporteer’.

• Typ de naam van de OGSM-tool en klik op ‘Opslaan. De resultaten van de brainstorm worden naar de OGSM-tool gekopieerd.