Brainstorm printen of downloaden

Printen of downloaden als pdf

• Klik rechtsboven op het download-icoon.

De browser geeft nu een printscherm. Je kunt hier in de meeste browsers kiezen of je het bestand wilt printen of wilt downloaden als pdf-bestand. In de print/download zijn zichtbaar:

• De onderwerpen
  • Alle items binnen de onderwerpen, inclusief labels en beschrijving.

Tips:

• Selecteer liggend formaat, dat sluit beter aan bij de opmaak van de OGSM.
  • Selecteer een groter papierformaat (bijv. A3 of A2) als je de OGSM als pdf wilt downloaden.
  • Verklein de schaal (bijv. naar 80%) om meer informatie op één pagina te krijgen.