Werken met bestanden

Overzicht van bestanden

De tool ‘Bestanden’ geeft een overzicht van alle bestanden. Deze bestanden zijn toegevoegd via de tool of het zijn bijlagen bij bijvoorbeeld een blog of actie.

Mappen aanmaken

• Open de tool bestanden of voeg deze toe aan de groep.
  • Klik op de knop ‘Map toevoegen’
  • Typ de naam van de map en klik op

Bestanden uploaden

• Klik op de knop ‘Uploaden’ om een bestand toe te voegen.
  • Selecteer het bestand op je computer. Het bestand wordt nu toegevoegd aan de tool ‘Bestanden’.

Bestanden verplaatsen

• Klik in het overzicht met bestanden op de knop met de drie puntjes achter het bestand dat je wilt verplaatsen.
  • Selecteer ‘Verplaatsen’.
  • Kies de map waarheen je het bestand wilt verplaatsen.

Bestanden verwijderen

• Klik in het overzicht met bestanden op de knop met de drie puntjes achter het bestand dat je wilt verwijderen.
  • Selecteer ‘Verwijderen’.

Bestanden bekijken of downloaden

• Klik op de titel van het bestand om deze te bekijken of te downloaden.

Lees ook deze artikelen