Blog plaatsen

• Open de blogtool
  • Klik in het menu op ‘Nieuwe blogpost’ om een nieuw artikel te schrijven.

Het formulier om een nieuw artikel te schrijven verschijnt.

• Schrijf het artikel door de volgende velden in te vullen.
    • Titel: de titel van het artikel.
    • Labels: hier kun je trefwoorden aangeven bij het artikel. De trefwoorden zijn zichtbaar in het overzicht van blogartikelen.
    • Attendeer deze deelnemers: selecteer hier de deelnemers die je extra wilt attenderen op het artikel. In de updatemail krijgen zij een alert onder ‘Mijn updates’. Daarnaast krijgen ze een alert bij nieuwe reacties op het blog.
    • Uitgelichte afbeelding: deze afbeelding is zichtbaar bovenaan het artikel en ook in het overzicht van artikelen.
    • Bijlagen: hier kun je bestanden uploaden die je als bijlage bij het artikel wilt plaatsen. Je kunt ook selecteren in welke bestandentool het bestand geplaatst wordt (indien je meerdere bestandentools in een groep hebt).
    • Inhoud: hier schrijf je het artikel. Gebruik de werkbalk om tekst op te maken:
      • Maak de tekst vet of cursief
      • Maak opsommingen
      • Voeg links in naar andere pagina’s op het platform of andere sites
      • Voeg afbeeldingen toe.

Lees ook deze artikelen