OGSM whitepaper: Een plan! En dan?

Grip op strategie en jaarplannen met OGSM

Herken je deze situatie?

Dat jij en je collega’s keihard werken, maar dat je het gevoel hebt dat het weinig zin heeft? Dat je omgeving zo enorm verandert dat je regelmatig achter de feiten aanloopt? Dat je plannen maakt die nutteloos in de la belanden en binnen de kortste keren achterhaald zijn? Dat je geleefd wordt door alles wat er elke dag op je bureau belandt?

Dan is het tijd voor verandering

Hoe zou je het vinden als je grip hebt op de uitvoering van strategie en jaarplannen en de resultaten die je boekt?

Stel je voor: je werkt in een organisatie met een heldere koers. Er is een inspirerende ambitie met concrete doelstellingen en er zijn duidelijke keuzes gemaakt. Binnen alle afdelingen en teams zie je hoe de strategie is doorvertaald naar jaarplannen. Iedereen draagt bij aan het grotere geheel en ziet het resultaat van die plannen. Ze belanden niet in de spreekwoordelijke la, maar worden daadwerkelijk uitgevoerd. En als omstandigheden of inzichten veranderen, dan heeft men de flexibiliteit om daarop in te spelen.

Vind je dit een aantrekkelijk perspectief? Download de whitepaper ‘Een plan! En dan? en ga aan de slag!

Zorg voor grip op plannen en resultaten

Dagelijks helpen wij organisaties samen te werken aan het realiseren van hun doelen. We zien de succesfactoren, de valkuilen en de vragen waar mensen mee worstelen. In deze whitepaper delen we onze ervaringen en geven we praktische tips om strategische plannen concreet te maken en te vertalen naar resultaten voor klanten, medewerkers, aandeelhouders, opdrachtgevers en andere belanghebbenden.

We zien drie belangrijke succesfactoren:

  • Een heldere koers: de strategie van de organisatie, met scherpe keuzes die uitgewerkt zijn in concrete actieplannen.
  • Een duidelijke werkwijze om als team de plannen uit te voeren, te leren van de resultaten en bij te sturen waar nodig.
  • Eenvoudig inzicht en overzicht, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van het plan en weet wat je het als team moet bespreken.

In deze whitepaper gaan we in op deze succesfactoren.

Overzicht van de status van een OGSM

Vraag een demo aan

en bekijk onze tools in het echt